16de Oppenheimers Oktoberfeest

Op zondag 7 oktober richt de Oppenheimers Blaaskapel uit Velm voor de 16de maal haar Oktoberfeest in.

Om 10u30 luistert de blaaskapel de eucharistieviering op in de parochiekerk St Martinus te Velm.

Vanaf 11u30 is iedereen welkom in het Parochiaal Cultureel Centrum voor een aperitiefconcert gebracht door enkele van onze eigen muzikanten.

Tijdens het aperitiefconcert kunt u genieten van een glaasje sekt of van de voortreffelijke witte huiswijn.

De Oppenheimers serveren tot 14u00 de echte Duitse Kasslerrib, te verkrijgen met zuurkool of appelmoes en puree. Eveneens verkrijgbaar “Käse und schinkenplatte” geserveerd met brood gebakken volgens Oostenrijks recept. Voor de kinderen is er chipolata met appelmoes en puree. Opgelet het aantal plaatsen om te eten is beperkt en moeten gereserveerd worden ten laatste op 4 oktober. Telefonisch : 0474/735802 of 0497/705060. Mailen kan ook :  oktoberfeest@oppenheimers.be

Om 13u00 Mogen we een jonge Nederlandse groep ontvangen Mountain Sound. Al van jongs af  is volkmuziek de passie van broer en zus Niels en Fleur, aangevuld met begeleiding van Oscar zijn we benieuwd, maar dat er gejodeld zal worden staat nu al vast.

Rond 15u00 treden natuurlijk ook De Oppenheimers op, zij vormen nog steeds het hoogtepunt van het Oktoberfeest.

Om de Oktoberfeesten op een fantastische manier af te sluiten rekenen we op Die Original Spitzbuam. Deze fantastische muzikanten hebben reeds een jarenlange ervaring en dragen ambiance hoog in het vaandel. Zij spelen vanaf 17u00.

De typische halve liters bier worden geschonken in de Oppenheimer halve liter pot. Door de beperkte oplage zijn deze glazen potten uniek, dus een echt collectors item. De  Oppenheimer halve liter pot is te verkrijgen tegen een waarborg van 5 euro. Bij teruggave van de pot wordt de waarborg terugbetaald, je kan hem natuurlijk ook houden als souvenir aan het 16de Oktoberfeest.

Zoals steeds is de ingang gratis

Advertenties