Oktoberfeest 2021

Na de gedwongen annulering van ons 18de oktoberfeest vorig jaar, zijn we verheugd om dit jaar terug ons grandioos Oktoberfeest in te richten. Daar er nog steeds enkele covid regels van kracht zijn, en de toekomst nog niet helemaal rooskleurig is opteren we voor een ‘mini’ versie van het Oktoberfeest. Dus uitzonderlijk gaan de deuren van het Parochiaal Centrum te Velm pas om 13u open.

Een uitgebreide Oostenrijkse maaltijd zit er dit jaar niet in door de nog onzekere en beperkende maatregelen. Maar we zullen zeker zorgen dat ons publiek een geweldige namiddag kan doorbrengen op het Oppenheimers Oktoberfeest. Uiteraard treedt de Oppenheimer blaaskapel zelf op, en we hebben voor deze uitzonderlijk versie van het Oktoberfeest een absolute topgroep uit de Oostenrijkse hitparade kunnen strikken om bij ons op te treden. ALPENFEVER

AlpenFever, zo klinkt de bandnaam van deze 2 volbloed muzikanten, Bart en Peter. Sedert einde 2007 zijn deze 2 broers succesvol onderweg in de wereld van de ‘Volkstümliche Musik’. Reeds op zeer jonge leeftijd verloren zij hun hart aan de ‘Tiroler Volksmusik’ en in het bijzonder aan de muziek uit het Zillertal.

Intussen heeft het duo reeds grote podiumervaring en zijn ze als ‘de beste’ op elkaar ingespeeld. Een ‘AlpenFever-Bühnenprogramm’ is dan ook een feest voor jong en oud: pompende Polka’s, vlotte Boarischer’s, stemmige walsen, bekende schlagers maar zeker en vast ook actuele stemming- en après-ski hits staan op de playlist van AlpenFever.
Deze partyband staat dan ook garant voor de échte Tirolersfeer op vele podia en is daardoor zeer geliefd in binnen- en buitenland!

Natuurlijk zal je onze befaamde halve liters kunnen nuttigen in de al even bekende Oppenheimer 1/2 liter pot. Waar bier vloeit moet er ook iets te eten zijn, onze dames in de keuken zullen dan ook voor een kleinigheidje zorgen.

Niets houdt jullie tegen om, als het kan in gepaste klederdracht, een bezoekje te brengen aan ons vernieuwd Oktoberfeest.

Zoals steeds is de ingang gratis

(Uiteraard zijn de geldende, en eventueel beperkende, covid-maatregelen van toepassing op ons Oktoberfeest)

Met dank aan onze sponsors: