8 ste Oppenheimers

Bloesemterras en Wandeling

 

Reeds voor de achtste keer stellen we ons bloesemterras en wandeling voor. Dit zal doorgaan op zondag 28 april 2019, en zoals steeds kiezen de Oppenheimers ervoor om hun concert te geven in B&B ’t Maanhof  Bergstraat 8 te 3891 Borlo. We hopen natuurlijk op een stralende zon, zodat alles kan doorgaan op de vernieuwde binnenkoer van de vierkantshoeve. Bij slecht weer wijken we uit naar de grote gerenoveerde schuur van ’t Maanhof.

In deze bloesemtijd kan een bloesemwandeling niet ontbreken. Het is precies daarom dat we voor onze fans en de liefhebbers een bloesemwandeling organiseren. Om 13u vertrekt de begeleide wandeling van ongeveer 5 km, door een ervaren gids wordt alle uitleg over bloesems en omgeving uit de doeken gedaan. Vanaf 15u verzorgt de blaaskapel een sfeervol optreden, waarvan je kan genieten met een streekbiertje of een lekker stuk Limburgse vlaai met geurende Koffie. En ook dit jaar serveren de Oppenheimers hun eigen ‘private label Oppenheimer koffie’. Ontwikkeld in samenwerking met de Truiense koffiebranderij Gimo. Er zal zelfs een speciale luxeversie van deze smaakvolle koffie te krijgen zijn. Kom dus zeker genieten van alles wat het voorjaar te bieden heeft op ons 8ste bloesemterras.

De wandeling en het concert worden u, zoals steeds, gratis aangeboden door de Oppenheimers en door Anja & Marc van ’t Maanhof.

Advertenties